Engels Nederlands Frans Duits

Hotel Haarlem

Bezoek hotel website
Hotel Haarlem Toekanweg 2, 2035LC, Haarlem, The Netherlands https://reviewz.eu/img/templates/f3d128ebbecd9aa5b3fbdfde9b97eb7a.jpg
Hotel Haarlem
10 1 8

Heerlijk gegeten

friday 21 february 2020
Bediening was erg goed (Patrick) - Dame Blanche zalig
Heerlijk gegeten. Bediening was erg goed (Patrick) - Dame Blanche zalig
Hotel Haarlem
10 1 10

Goede service en lekker eten..

tuesday 18 february 2020
Bief Teryaki was heerlijk, goede vriendelijke ober, lekker sfeertje. Alleen naast ons lekkage in het plafond door het verschrikkelijke weer.
Goede service en lekker eten.. Bief Teryaki was heerlijk, goede vriendelijke ober, lekker sfeertje. Alleen naast ons lekkage in het plafond door het verschrikkelijke weer.
Hotel Haarlem
10 1 8

Gezellig restaurant

tuesday 18 february 2020
Gezellig restaurant.
Hotel Haarlem
10 1 10

Het was genieten

monday 17 february 2020
Het was heerlijk. De lunch met fish en chips en ook de dinerdeal. Het ontbijt vanochtend, lekker en veel keus. We hadden kamer 241
Het was genieten . Het was heerlijk. De lunch met fish en chips en ook de dinerdeal. Het ontbijt vanochtend, lekker en veel keus. We hadden kamer 241
Hotel Haarlem
10 1 9

Vd Valk timmert goed aan de weg

monday 17 february 2020
de Valk timmert goed aan de weg Hier wordt gekeken naar wat de klant zou willen, Super verbouwd, mooie bar Veel keuze ook kleine kaart, hele goede keuken, sfeer vol ingericht, vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit verhouding. Meer lezen
Vd Valk timmert goed aan de weg . de Valk timmert goed aan de weg Hier wordt gekeken naar wat de klant zou willen, Super verbouwd, mooie bar Veel keuze ook kleine kaart, hele goede keuken, sfeer vol ingericht, vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit verhouding. Meer lezen
Hotel Haarlem
10 1 10

Top

sunday 16 february 2020
Wij eten regelmatig bij van der Valk omdat de kwaliteit perfect is en de prijs is ook betaalbaar. De inrichting van het hotel is uitstekend en geef je een gevoel dat je thuis bent.
Top. Wij eten regelmatig bij van der Valk omdat de kwaliteit perfect is en de prijs is ook betaalbaar. De inrichting van het hotel is uitstekend en geef je een gevoel dat je thuis bent.
Hotel Haarlem
10 1 8

Het was prima. Wij hebben overigens zowel 14-02 als 15-02 in uw restaurant gedineerd.

sunday 16 february 2020
14-02 was heel goed georganiseerd. Wij hadden vantevoren gereserveerd en kregen een mooi tafel toebedeeld. Het eten was prima. Wij hadden aangegeven van een ID-menu gebruik te willen maken. Dat werd ook zo meegenomen. Helaas bleek bij de afrekening, dat het 'normale' dinertarief was berekend. Ik zag het bij toeval. Het gaat maar om € 5, maar de bon werd teruggedraaid en de 'afgesproken' prijs werd ingevoerd en berekend. Op 15-02 aten wij à la carte. Wij hadden 's middags bij de receptie een tafel gereserveerd. Bij aankomst in het restaurant bleek dat dit niet doorgegeven was. Wij kregen uiteindelijk een goede tafel, hoewel ik het zelf enigszins onprettig vond om aan een hoge tafel te eten (wij zijn 67 en 69 jaar oud), maar het ging verder goed. Wij hadden 's middags voorafgaand aan het diner in de bar een glas wijn en een biertje gedronken en de rekening werd overgeschreven naar het restaurant, omdat wij aansluitend gingen dineren. Bij het afrekenen bleek, dat er een fles wijn werd berekend in plaats van een glas wijn. Ik heb dat gelijk aangegeven. Er werd een manager bij gehaald, die de fles wijn van de rekening verwijderde en het glas wijn (dat eigenlijk berekend had moeten worden) als compensatie niet doorvoerde op de rekening. Netjes!
Het was prima. Wij hebben overigens zowel 14-02 als 15-02 in uw restaurant gedineerd. 14-02 was heel goed georganiseerd. Wij hadden vantevoren gereserveerd en kregen een mooi tafel toebedeeld. Het eten was prima. Wij hadden aangegeven van een ID-menu gebruik te willen maken. Dat werd ook zo meegenomen. Helaas bleek bij de afrekening, dat het 'normale' dinertarief was berekend. Ik zag het bij toeval. Het gaat maar om € 5, maar de bon werd teruggedraaid en de 'afgesproken' prijs werd ingevoerd en berekend. Op 15-02 aten wij à la carte. Wij hadden 's middags bij de receptie een tafel gereserveerd. Bij aankomst in het restaurant bleek dat dit niet doorgegeven was. Wij kregen uiteindelijk een goede tafel, hoewel ik het zelf enigszins onprettig vond om aan een hoge tafel te eten (wij zijn 67 en 69 jaar oud), maar het ging verder goed. Wij hadden 's middags voorafgaand aan het diner in de bar een glas wijn en een biertje gedronken en de rekening werd overgeschreven naar het restaurant, omdat wij aansluitend gingen dineren. Bij het afrekenen bleek, dat er een fles wijn werd berekend in plaats van een glas wijn. Ik heb dat gelijk aangegeven. Er werd een manager bij gehaald, die de fles wijn van de rekening verwijderde en het glas wijn (dat eigenlijk berekend had moeten worden) als compensatie niet doorvoerde op de rekening. Netjes!
Hotel Haarlem
10 1 8

Genieten in gezellige restaurant met goede sfeer.

sunday 16 february 2020
De ossehaaspuntjes gekozen, super! Prima sfeer en bediening!
Genieten in gezellige restaurant met goede sfeer. De ossehaaspuntjes gekozen, super! Prima sfeer en bediening!
Hotel Haarlem
10 1 8

Kan beter

sunday 16 february 2020
We werden geplaatst aan een semi hoge tafel met een soort lage barkrukken. Deze hadden geen echte rugleuning en je kon dus niet echt lekker achterover in je stoel zitten. Mijn vriend is kort geleden aan een rug hernia geopereerd dus dit was voor hem niet ideaal. Het eten was verder prima, wij hadden gekozen voor een diner deal. Alleen was mijn hoofdgerecht niet goed, de paddenstoelen risotto. De rijst was erg nat een papperig en hij was erg flauw/smakeloos. De andere gerechten waren heerlijk. Onze bediening was onwijs vriendelijk en behulpzaam.
Kan beter. We werden geplaatst aan een semi hoge tafel met een soort lage barkrukken. Deze hadden geen echte rugleuning en je kon dus niet echt lekker achterover in je stoel zitten. Mijn vriend is kort geleden aan een rug hernia geopereerd dus dit was voor hem niet ideaal. Het eten was verder prima, wij hadden gekozen voor een diner deal. Alleen was mijn hoofdgerecht niet goed, de paddenstoelen risotto. De rijst was erg nat een papperig en hij was erg flauw/smakeloos. De andere gerechten waren heerlijk. Onze bediening was onwijs vriendelijk en behulpzaam.
Hotel Haarlem
10 1 9

Heerlijk gegeten, service prima, mooi restaurant met veel privacy rond de tafels

sunday 16 february 2020
De privacy rond de tafels was prima, sfeervolle omgeving en de gerechten heerlijk!
Heerlijk gegeten, service prima, mooi restaurant met veel privacy rond de tafels. De privacy rond de tafels was prima, sfeervolle omgeving en de gerechten heerlijk!
Hotel Haarlem
10 1 10

Super gerechten en smaakvol geserveerd

sunday 16 february 2020
Heel fijne gerechten voor een goede prijs
Super gerechten en smaakvol geserveerd. Heel fijne gerechten voor een goede prijs
Hotel Haarlem
10 1 8

dineren met arrangement, kaart kan beter

saturday 15 february 2020
dineren met arrangement, kaart kan beter.
Hotel Haarlem
10 1 10

Geweldig

saturday 15 february 2020
Mooi hotel /kamers , heerlijk gegeten en top bediening ,
Geweldig . Mooi hotel /kamers , heerlijk gegeten en top bediening ,
Hotel Haarlem
10 1 9

Heerlijk!!!

saturday 15 february 2020
Bediening was uitstekend. Netjes, beleefd en attent.
Heerlijk!!! Bediening was uitstekend. Netjes, beleefd en attent.
Hotel Haarlem
10 1 8

Er is voor ieder wat wils ziet er goed uit

wednesday 12 february 2020
Voor ieder wat je lekker vind mooi restaurant prima bediening
Er is voor ieder wat wils ziet er goed uit. Voor ieder wat je lekker vind mooi restaurant prima bediening
Hotel Haarlem
10 1 9

Genoeg keuze en heel aardig keukenpersoneel. En super vriendelijke bediening.

wednesday 12 february 2020
Heerlijke varkenshaas, lekkere kroketten. Lekker zou een gebakken visje zijn of wat tonijn.
Genoeg keuze en heel aardig keukenpersoneel. En super vriendelijke bediening. Heerlijke varkenshaas, lekkere kroketten. Lekker zou een gebakken visje zijn of wat tonijn.
Hotel Haarlem
10 1 8

Prijs/kwaliteitverhouding nog onovertroffen

wednesday 12 february 2020
Ik weet niet meer hoe de meisjes en jongens heetten maar ze waren allemaal super snel, beleefd en vriendelijk.
Prijs/kwaliteitverhouding nog onovertroffen. Ik weet niet meer hoe de meisjes en jongens heetten maar ze waren allemaal super snel, beleefd en vriendelijk.
Hotel Haarlem
10 1 9

Super lekker gegeten!

wednesday 12 february 2020
De scholfilet met risotto was heerlijk!
Super lekker gegeten! De scholfilet met risotto was heerlijk!
Hotel Haarlem
10 1 10

Was werkelijk TOP 1

tuesday 11 february 2020
Alles ok behalve de afrekening ; waren met 9 personen en een kind van anderhalf..dat stond ook op de reservering maar toch voor 10 personen afgerekend. Wordt door vd Valk in orde gemaakt.
Was werkelijk TOP 1. Alles ok behalve de afrekening ; waren met 9 personen en een kind van anderhalf..dat stond ook op de reservering maar toch voor 10 personen afgerekend. Wordt door vd Valk in orde gemaakt.
Hotel Haarlem
10 1 8

lekker en gezellig

monday 10 february 2020
Cijfers van de waardering zeggen m.i. genoeg
lekker en gezellig. Cijfers van de waardering zeggen m.i. genoeg
Eigen beoordeling toevoegen
« vorig 123456789

 

« vorig
123456789