Engels Nederlands Frans Duits

Hotel Haarlem

Bezoek website
Hotel Haarlem Toekanweg 2, 2035LC, Haarlem, The Netherlands https://reviewz.eu/img/templates/f3d128ebbecd9aa5b3fbdfde9b97eb7a.jpg
Hotel Haarlem
10 1 8

Uistekend alternatief

monday 28 december 2020
Uitstekend geregeld in deze corona tijd. Afhalen prima geregeld, lekkere produkten, ruim voldoende....we hebben ervan genoten.
Uistekend alternatief. Uitstekend geregeld in deze corona tijd. Afhalen prima geregeld, lekkere produkten, ruim voldoende....we hebben ervan genoten.
Hotel Haarlem
10 1 7

Goed geregeld

sunday 27 december 2020
Goed geregeld .
Hotel Haarlem
10 1 10

Het was ruim voldoende en erg lekker.

saturday 26 december 2020
Alle was lekker behalve het toetkje dat viel wat tegem.
Het was ruim voldoende en erg lekker. Alle was lekker behalve het toetkje dat viel wat tegem.
Hotel Haarlem
10 1 9

Afhaalbrunch perfect.

saturday 26 december 2020
Door de lockdown afhaalbrunch gedaan. Supergoed geregeld!
Afhaalbrunch perfect. Door de lockdown afhaalbrunch gedaan. Supergoed geregeld!
Hotel Haarlem
10 1 10

Dit was niet van toepassing

saturday 26 december 2020
Wij hadden brunch to go,dit was heel goed verzorgd,ruime sortering,prijs,kwaliteit verhouding was prima
Dit was niet van toepassing. Wij hadden brunch to go,dit was heel goed verzorgd,ruime sortering,prijs,kwaliteit verhouding was prima
Hotel Haarlem
10 1 6

N.v.t.

friday 25 december 2020
N.v.t.
Hotel Haarlem
10 1 6

Afhaal dus nvt

friday 25 december 2020
Afhaal dus nvt .
Hotel Haarlem
10 1 8

Overvloed aan lekkernijen

friday 25 december 2020
Lunch to go was goed verzorgd, goede organisatie. Het was vooral veel. Gaan er meer dan 1 dag van eten.
Overvloed aan lekkernijen. Lunch to go was goed verzorgd, goede organisatie. Het was vooral veel. Gaan er meer dan 1 dag van eten.
Hotel Haarlem
10 1 10

het was super,top bediening en heel lekker eten

tuesday 15 december 2020
alle gerechten waren heel erg smakelijk
het was super,top bediening en heel lekker eten. alle gerechten waren heel erg smakelijk
Hotel Haarlem
10 1 8

Goed verzorgd

monday 14 december 2020
Veel personeel wat rond krioelde met hun neus op de terminals
Goed verzorgd. Veel personeel wat rond krioelde met hun neus op de terminals
Hotel Haarlem
10 1 8

Heerlijk genieten

sunday 13 december 2020
Heerlijk 3 gangen diner gegeten, Carpazio, Zalm als hoofdgerecht en verse fruit als nagerecht. Goede service, attent. De bubbels vooraf ook een plus punt. En als ID member geniet je ook van een korting (moet je wel controleren of dat meegenomen is op de afrekening). Met een woord: fantastisch.
Heerlijk genieten . Heerlijk 3 gangen diner gegeten, Carpazio, Zalm als hoofdgerecht en verse fruit als nagerecht. Goede service, attent. De bubbels vooraf ook een plus punt. En als ID member geniet je ook van een korting (moet je wel controleren of dat meegenomen is op de afrekening). Met een woord: fantastisch.
Hotel Haarlem
10 1 10

Heerlijk diner

sunday 13 december 2020
Het hele plaatje klopt en dat is mijns inziens de kunst. De gerechten zijn erg smaakvol, de bediening is correct en behulpzaam en er hangt een prettige sfeer.
Heerlijk diner. Het hele plaatje klopt en dat is mijns inziens de kunst. De gerechten zijn erg smaakvol, de bediening is correct en behulpzaam en er hangt een prettige sfeer.
Hotel Haarlem
10 1 9

Heerlijk gegeten

sunday 13 december 2020
We hadden als hoofdgerecht ossenhaaspuntjes en varkenshaas. Het was heerlijk. De bediening bood een uitstekende service ondanks dat het heel druk was. Goede communicatie. De sfeer was prettig. Ondanks dat het heel druk was. Dikke pluim.
Heerlijk gegeten . We hadden als hoofdgerecht ossenhaaspuntjes en varkenshaas. Het was heerlijk. De bediening bood een uitstekende service ondanks dat het heel druk was. Goede communicatie. De sfeer was prettig. Ondanks dat het heel druk was. Dikke pluim.
Hotel Haarlem
10 1 9

eten onder een gemoedelijke sfeer

thursday 10 december 2020
lekker gegeten alles was even lekker
eten onder een gemoedelijke sfeer. lekker gegeten alles was even lekker
Hotel Haarlem
10 1 8

Prima voor elkaar vwb eten, service en accommodatie

tuesday 8 december 2020
Met echtgenote tijdens ons verblijf twee keer drie gangen menu gegeten. Zaten op een rustige plek en muziek gelukkig ook rustig op achtergrond. Met alles tevreden.
Prima voor elkaar vwb eten, service en accommodatie. Met echtgenote tijdens ons verblijf twee keer drie gangen menu gegeten. Zaten op een rustige plek en muziek gelukkig ook rustig op achtergrond. Met alles tevreden.
Hotel Haarlem
10 1 9

prima

monday 7 december 2020
Ossehaaspuntjes waren super en de entrecote, de dag er voor ook.
prima. Ossehaaspuntjes waren super en de entrecote, de dag er voor ook.
Hotel Haarlem
10 1 9

Ondanks de Corona omstandigheden genoten van de sfeer en properheid.

saturday 5 december 2020
De teryaki met biefstukpuntjes en de kerry wortelsoep als voorgerecht
Ondanks de Corona omstandigheden genoten van de sfeer en properheid. . De teryaki met biefstukpuntjes en de kerry wortelsoep als voorgerecht
Hotel Haarlem
10 1 9

Heerlijk en gezellig gegeten.

monday 30 november 2020
Voorgerecht met zalm was heerlijk. Hoofdgerecht (tongfilet) was prima gebakken. Bijgerechten waren ruim voldoende. Voor ons teveel. Wij hebben gevraagd om minder bijgerechten, maar de praktijk leert dat er dan gauw iets fout gaat. Zo ook bij ons. Wij hebben 27 en 28 november 2020 in het restaurant gegeten. Beide keren ging het helaas fout met de ID-card aanbieding: Valk Pinot Grigio. De 1e avond werd dit zonder dat het aan ons gevraagd werd een Grüner Veltliner; de 2e avond werd het wel een Pinot Grigio, maar niet die van de ID-card aanbieding. Achteraf kwamen we er achter dat deze voor EUR 5,00 hoger op de nota stond. Dit is dus nog een punt van aandacht. Ondanks dit aanmdachtspunt kunnen we onder aan de streep zeggen dat we heerlijk en gezellig hebben gegeten.
Heerlijk en gezellig gegeten. Voorgerecht met zalm was heerlijk. Hoofdgerecht (tongfilet) was prima gebakken. Bijgerechten waren ruim voldoende. Voor ons teveel. Wij hebben gevraagd om minder bijgerechten, maar de praktijk leert dat er dan gauw iets fout gaat. Zo ook bij ons. Wij hebben 27 en 28 november 2020 in het restaurant gegeten. Beide keren ging het helaas fout met de ID-card aanbieding: Valk Pinot Grigio. De 1e avond werd dit zonder dat het aan ons gevraagd werd een Grüner Veltliner; de 2e avond werd het wel een Pinot Grigio, maar niet die van de ID-card aanbieding. Achteraf kwamen we er achter dat deze voor EUR 5,00 hoger op de nota stond. Dit is dus nog een punt van aandacht. Ondanks dit aanmdachtspunt kunnen we onder aan de streep zeggen dat we heerlijk en gezellig hebben gegeten.
Hotel Haarlem
10 1 8

Gezellig en eten goed

monday 30 november 2020
Wij hadden t shared dining arrangement. Muv toetje perfect. Snap niet echt waarom dit onder noemer romantisch wordt gezet. Wij 2 zussen sharen ook graag..
Gezellig en eten goed. Wij hadden t shared dining arrangement. Muv toetje perfect. Snap niet echt waarom dit onder noemer romantisch wordt gezet. Wij 2 zussen sharen ook graag..
Hotel Haarlem
10 1 10

Perfect!

sunday 29 november 2020
In deze coronatijd, alles anders maar toch superrrr
Perfect! In deze coronatijd, alles anders maar toch superrrr
Eigen beoordeling toevoegen
« vorig 123456789

 

« vorig
123456789