Engels Nederlands Frans Duits

Hotel Haarlem

Bezoek hotel website
Hotel Haarlem Toekanweg 2, 2035LC, Haarlem, The Netherlands https://reviewz.eu/img/templates/f3d128ebbecd9aa5b3fbdfde9b97eb7a.jpg
Hotel Haarlem
10 1 8

Mooie ambiance

tuesday 17 march 2020
Mooie ambiance.
Hotel Haarlem
10 1 9

heerlijk knus genoten en gegeten met ons gezin

monday 16 march 2020
keurig, heerlijk, gastvrij, ongedwongen, spontaan. Het was in zijn geheel een heerlijk verblijf. Genoten met ons gezin.
heerlijk knus genoten en gegeten met ons gezin. keurig, heerlijk, gastvrij, ongedwongen, spontaan. Het was in zijn geheel een heerlijk verblijf. Genoten met ons gezin.
Hotel Haarlem
10 1 10

Heel goed

sunday 15 march 2020
Ik heb samen met mij zus heerlijk gegeten bij jullie in Haarlem
Heel goed. Ik heb samen met mij zus heerlijk gegeten bij jullie in Haarlem
Hotel Haarlem
10 1 8

Te snel

saturday 14 march 2020
De sfeer hebben wij als prettig ervaren net zoals het meisje die ons 2 avonden heeft "bediend". Een paar tips om nog een betere sfeer te creëren: - Níét nadat mensen net zijn gaan zitten al met de menukaart komen en vragen wat je wilt drinken, laat de mensen eerst settelen. Ook vonden wij de tijd tussen bestellen en serveren veel te snel. Lijkt wel een soort hap snap idee. Wij zijn een weekendje weg om er rustig van te kunnen genieten, even niets snel te moeten. Komt heel opdringerig over. Zag dat dit bij iedereen gebeurde in het restaurant, zal wel beleid zijn?! Even ter notie; het meisje was zeer vriendelijk en behulpzaam daar lag het niet aan. Punt 2; uit ervaring weten wij dat de wijn normaal tot streep van de toekan op het glas wordt ingeschonken. Deze ervaring hebben wij niet in dit hotel, verkeerde bezuiniging lijkt mij. Attent vonden wij wel het broodplankje bij diner.
Te snel. De sfeer hebben wij als prettig ervaren net zoals het meisje die ons 2 avonden heeft "bediend". Een paar tips om nog een betere sfeer te creëren: - Níét nadat mensen net zijn gaan zitten al met de menukaart komen en vragen wat je wilt drinken, laat de mensen eerst settelen. Ook vonden wij de tijd tussen bestellen en serveren veel te snel. Lijkt wel een soort hap snap idee. Wij zijn een weekendje weg om er rustig van te kunnen genieten, even niets snel te moeten. Komt heel opdringerig over. Zag dat dit bij iedereen gebeurde in het restaurant, zal wel beleid zijn?! Even ter notie; het meisje was zeer vriendelijk en behulpzaam daar lag het niet aan. Punt 2; uit ervaring weten wij dat de wijn normaal tot streep van de toekan op het glas wordt ingeschonken. Deze ervaring hebben wij niet in dit hotel, verkeerde bezuiniging lijkt mij. Attent vonden wij wel het broodplankje bij diner.
Hotel Haarlem
10 1 9

Lekker genieten

friday 13 march 2020
Tournedos uitstekend, bediening kon beter
Lekker genieten . Tournedos uitstekend, bediening kon beter
Hotel Haarlem
10 1 8

mooi restaurant

thursday 12 march 2020
Het was geheel volgens verwachting
mooi restaurant. Het was geheel volgens verwachting
Hotel Haarlem
10 1 9

Lekker en gezellig

sunday 8 march 2020
Lekker en gezellig.
Hotel Haarlem
10 1 9

Het is onduidelijk waar en bij wie je kan betalen.

sunday 8 march 2020
sfeer rustig en gemoedelijk. Buffet goed aangevuld. Bediening vriendelijk. Er had misschien iets meer keus kunnen zijn maar voldoende.Enige minpuntje: Het is moeilijk om iemand te vinden waarbij de rekening betaald kan worden.
Het is onduidelijk waar en bij wie je kan betalen. sfeer rustig en gemoedelijk. Buffet goed aangevuld. Bediening vriendelijk. Er had misschien iets meer keus kunnen zijn maar voldoende.Enige minpuntje: Het is moeilijk om iemand te vinden waarbij de rekening betaald kan worden.
Hotel Haarlem
10 1 8

Verwachting

sunday 8 march 2020
Verwachting.
Hotel Haarlem
10 1 9

Vriendelijk ontvangst, vriendelijke en goede bediening

saturday 7 march 2020
Personeel is top! Medewerkster werd ingewerkt op een zeer integere manier door de begeleider. Top! Het eten was goed (carpaccio proefde niet vers was wat waterig). Compositie op de borden was creatief en rustig. Salade met eend was boven verwachting! Smaakvolle dressing. Een tip: Wij hadden gekozen voor een 3 gangendiner bij onze overnachting. We kregen hiervoor een andere kaart. Dat geeft een bepaald gevoel! Is het een idee om de gewone kaart te gebruiken met daarin aangegeven welke gerechten onder het 3 gangendiner vallen en voor de overige gerechten aan te geven hoeveel er bijbetaald moet worden. Wij kijken terug op een fijn bezoek en smaakvolle maaltijd.
Vriendelijk ontvangst, vriendelijke en goede bediening. Personeel is top! Medewerkster werd ingewerkt op een zeer integere manier door de begeleider. Top! Het eten was goed (carpaccio proefde niet vers was wat waterig). Compositie op de borden was creatief en rustig. Salade met eend was boven verwachting! Smaakvolle dressing. Een tip: Wij hadden gekozen voor een 3 gangendiner bij onze overnachting. We kregen hiervoor een andere kaart. Dat geeft een bepaald gevoel! Is het een idee om de gewone kaart te gebruiken met daarin aangegeven welke gerechten onder het 3 gangendiner vallen en voor de overige gerechten aan te geven hoeveel er bijbetaald moet worden. Wij kijken terug op een fijn bezoek en smaakvolle maaltijd.
Hotel Haarlem
10 1 9

Het was heerlijk

saturday 7 march 2020
Het was heerlijk.
Hotel Haarlem
10 1 10

Perfect

wednesday 4 march 2020
Ik was al jaren niet bij van der Valk geweest, mijn verwachtings niveau was niet al te hoog maar jullie hebben mijn vooroordeel op alle fronten gelogenstraft , prima service, goed eten in een prettige ambiance, kortom: top!
Perfect. Ik was al jaren niet bij van der Valk geweest, mijn verwachtings niveau was niet al te hoog maar jullie hebben mijn vooroordeel op alle fronten gelogenstraft , prima service, goed eten in een prettige ambiance, kortom: top!
Hotel Haarlem
10 1 8

Te veel personeel

wednesday 4 march 2020
Op zijn van der valks
Te veel personeel . Op zijn van der valks
Hotel Haarlem
10 1 9

goed eten

wednesday 4 march 2020
portie's mogen kleiner, kom nooit aan desert toe,
goed eten . portie's mogen kleiner, kom nooit aan desert toe,
Hotel Haarlem
10 1 9

Mooi restaurant

tuesday 3 march 2020
De dinner deal was erg lekker lams filet. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Mooi restaurant . De dinner deal was erg lekker lams filet. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Hotel Haarlem
10 1 10

Prima

monday 2 march 2020
Was lunch buffet dus zelf halen ,bediening voor zover nodig prima
Prima. Was lunch buffet dus zelf halen ,bediening voor zover nodig prima
Hotel Haarlem
10 1 8

Gezellig smullen

monday 2 march 2020
Zalm met puree, heel lekker. Er kwam nog veel bij, spruitjes, frietjes en rauwkost, was voor ons te veel om ook op te krijgen.
Gezellig smullen. Zalm met puree, heel lekker. Er kwam nog veel bij, spruitjes, frietjes en rauwkost, was voor ons te veel om ook op te krijgen.
Hotel Haarlem
10 1 8

Lekker gegeten

monday 2 march 2020
Buffet genomen alles gied en lekker, alletde pasta was niet lekker.
Lekker gegeten . Buffet genomen alles gied en lekker, alletde pasta was niet lekker.
Hotel Haarlem
10 1 10

UITSTEKEND

monday 2 march 2020
Alle gerechten. De bediening was prima. De sfeer was ook gezellig.
UITSTEKEND. Alle gerechten. De bediening was prima. De sfeer was ook gezellig.
Hotel Haarlem
10 1 8

Lekkere brunch in vernieuwd restaurant

sunday 1 march 2020
Restaurant is mooi geworden na de verbouwing. De nieuwe stijl is modern en stijlvol.de bediening is vriendelijk.. gewoon prima brunch met meer dan genoeg keuze.
Lekkere brunch in vernieuwd restaurant. Restaurant is mooi geworden na de verbouwing. De nieuwe stijl is modern en stijlvol.de bediening is vriendelijk.. gewoon prima brunch met meer dan genoeg keuze.
Eigen beoordeling toevoegen
« vorig 123456789

 

« vorig
123456789