Engels Nederlands Frans Duits

Hotel Maastricht

Bezoek website
Hotel Maastricht Nijverheidsweg 35, 6227AL, Maastricht, The Netherlands https://reviewz.eu/img/templates/f3d128ebbecd9aa5b3fbdfde9b97eb7a.jpg
Hotel Maastricht
10 1 9

Lekker eten in ontspannen sfeer. Vriendelijke sfeer

monday 5 september 2022
Lekker eten in ontspannen sfeer. Vriendelijke sfeer. Was een overheerlijke varkenssaté.
Lekker eten in ontspannen sfeer. Vriendelijke sfeer. Lekker eten in ontspannen sfeer. Vriendelijke sfeer. Was een overheerlijke varkenssaté.
Hotel Maastricht
10 1 9

Lekker en sfeervol

monday 5 september 2022
Het was een zeer lekker diner, bediening netjes en correct
Lekker en sfeervol. Het was een zeer lekker diner, bediening netjes en correct
Hotel Maastricht
10 1 8

Alles was prima

sunday 21 august 2022
Hadden beide het menu van €42,geen grote porties, maar alles smakelijk en geen gevoel van teveel gegeten,precies goed.De wijn uit Thorn,a €42,50 ,rosé was heerlijk,wel even schrikken van de prijs,dat duurde gelukkig maar even! De jongemannen in de bediening hadden het druk,maar waren toch attent en vriendelijk. De rekening met z'n tweeën, incl.fooi was €165,pittig maar money well spent!
Alles was prima. Hadden beide het menu van €42,geen grote porties, maar alles smakelijk en geen gevoel van teveel gegeten,precies goed.De wijn uit Thorn,a €42,50 ,rosé was heerlijk,wel even schrikken van de prijs,dat duurde gelukkig maar even! De jongemannen in de bediening hadden het druk,maar waren toch attent en vriendelijk. De rekening met z'n tweeën, incl.fooi was €165,pittig maar money well spent!
Hotel Maastricht
10 1 9

Heerlijk eten

tuesday 16 august 2022
De lam was erg lekker, en voor het eerst ook olijven geprobeerd en dat was heerlijk
Heerlijk eten. De lam was erg lekker, en voor het eerst ook olijven geprobeerd en dat was heerlijk
Hotel Maastricht
10 1 9

Luxe

monday 15 august 2022
Ben 80 jaar, sinds kort alleen. Jullie restaurant is als een warm bad. Altijd samen met mijn man. Voelde me welkom.Uitstekend eten.
Luxe. Ben 80 jaar, sinds kort alleen. Jullie restaurant is als een warm bad. Altijd samen met mijn man. Voelde me welkom.Uitstekend eten.
Hotel Maastricht
10 1 9

Zeker genieten

saturday 13 august 2022
Alles was lekker
Zeker genieten. Alles was lekker
Hotel Maastricht
10 1 9

was voor ons feestje en voldeed aan de behoefte

thursday 11 august 2022
nette bediening en fijn dat er overlegd wordt over het door sturen van de volgende gang. Draagt bij aan een fijne sfeer. voor de rest geen op/of aanmerkingen, want zou het tegenvallen komen we niet meer.
was voor ons feestje en voldeed aan de behoefte. nette bediening en fijn dat er overlegd wordt over het door sturen van de volgende gang. Draagt bij aan een fijne sfeer. voor de rest geen op/of aanmerkingen, want zou het tegenvallen komen we niet meer.
Hotel Maastricht
10 1 10

Perfect

tuesday 9 august 2022
Alles was gewoon perfect 🤩
Perfect. Alles was gewoon perfect 🤩
Hotel Maastricht
10 1 10

Supergoede keuken

thursday 4 august 2022
Een schitterend diner met heerlijker gerechten en mega vriendelijke bediening
Supergoede keuken . Een schitterend diner met heerlijker gerechten en mega vriendelijke bediening
Hotel Maastricht
10 1 9

klein puntje van kritiek, toen ik een medewerker aansprak voor een nieuwe glas wijn gaf hij aan dat hij zo terug zou komen, ik weet niet waar hij is gebleven maar ik heb hem niet meer terug gezien.

tuesday 2 august 2022
klein puntje van kritiek, toen ik een medewerker aansprak voor een nieuwe glas wijn gaf hij aan dat hij zo terug zou komen, ik weet niet waar hij is gebleven maar ik heb hem niet meer terug gezien.
Hotel Maastricht
10 1 9

TOP, aan alles was gedacht

sunday 31 july 2022
Bij binnenkomst werd je al blij verrast, alles zag er super verzorgt uit, vers, goed uitgestald
TOP, aan alles was gedacht . Bij binnenkomst werd je al blij verrast, alles zag er super verzorgt uit, vers, goed uitgestald
Hotel Maastricht
10 1 9

Nice dishes in a nice athmosphere

friday 29 july 2022
Very fast service! Good kids menu
Nice dishes in a nice athmosphere. Very fast service! Good kids menu
Hotel Maastricht
10 1 10

Fantastisch

thursday 28 july 2022
Diner culinair fantastisch afgemaakt. Bediening zeer beleefd en goed getraind. De Floor managers mogen wat meer een glimlach geven . Ze waren al te serieus .
Fantastisch. Diner culinair fantastisch afgemaakt. Bediening zeer beleefd en goed getraind. De Floor managers mogen wat meer een glimlach geven . Ze waren al te serieus .
Hotel Maastricht
10 1 9

Top

sunday 24 july 2022
Het was een buffet en er was meer dan voldoende om uit te kiezen en heel goed bereid. De bediening was top en heel vriendelijk.
Top. Het was een buffet en er was meer dan voldoende om uit te kiezen en heel goed bereid. De bediening was top en heel vriendelijk.
Hotel Maastricht
10 1 9

Altijd goed

friday 22 july 2022
Goed.altijd een positief iets
Altijd goed. Goed.altijd een positief iets
Hotel Maastricht
10 1 10

Het was perfect voor elkaar.

tuesday 19 july 2022
Ondanks de drukte in verband met Andre Rieu werd het buffet perfect verzorgd. Het aanbod was verrassend; een overvloed aan heerlijke gerechten. En dan ook de drankjes nog inclusief. Super fijne avond gehad. En vol bewondering voor de sublieme organisatie.
Het was perfect voor elkaar. Ondanks de drukte in verband met Andre Rieu werd het buffet perfect verzorgd. Het aanbod was verrassend; een overvloed aan heerlijke gerechten. En dan ook de drankjes nog inclusief. Super fijne avond gehad. En vol bewondering voor de sublieme organisatie.
Hotel Maastricht
10 1 9

Alles oké

monday 18 july 2022
Gewoon alles in orde.
Alles oké. Gewoon alles in orde.
Hotel Maastricht
10 1 9

Voortreffelijk buffet

saturday 16 july 2022
Ruime keus in de diverse gerechten van zowel voorgerechten, hoofdgerechten en dessert. Voor iedere smaak wel een gerecht. Kwaliteit en beschikbaar voortreffelijk.
Voortreffelijk buffet. Ruime keus in de diverse gerechten van zowel voorgerechten, hoofdgerechten en dessert. Voor iedere smaak wel een gerecht. Kwaliteit en beschikbaar voortreffelijk.
Hotel Maastricht
10 1 10

Alles war super gut

sunday 10 july 2022
Het eten war heerlijk en goed Qualität van gemaakt.
Alles war super gut . Het eten war heerlijk en goed Qualität van gemaakt.
Hotel Maastricht
10 1 9

Het buffet was prima verzorgt en de keuze was erg groot

saturday 9 july 2022
We kwamen voor het concert van André Rieu en gezien de drukte daar omheen was het buffet uitstekend verzorgd een hele ruime keuze van goede kwaliteit.
Het buffet was prima verzorgt en de keuze was erg groot. We kwamen voor het concert van André Rieu en gezien de drukte daar omheen was het buffet uitstekend verzorgd een hele ruime keuze van goede kwaliteit.
Eigen beoordeling toevoegen
« vorig 123456789

 

« vorig
123456789