Engels Nederlands Frans Duits

Hotel Zwolle

Bezoek website
Hotel Zwolle Nieuwleusenerdijk 1, 8028PH, Zwolle, The Netherlands https://reviewz.eu/img/templates/f3d128ebbecd9aa5b3fbdfde9b97eb7a.jpg
Hotel Zwolle
10 1 9

Superfijn

monday 16 may 2022
Luxe. Vriendelijk personeel. Goed bed. Ruime kamer.
Superfijn . Luxe. Vriendelijk personeel. Goed bed. Ruime kamer.
Hotel Zwolle
10 1 8

Mooie, ruime kamer

monday 16 may 2022
Goede bedden, grote badkamer met bad en inloopdouche, afzonderlijk toilet.
Mooie, ruime kamer. Goede bedden, grote badkamer met bad en inloopdouche, afzonderlijk toilet.
Hotel Zwolle
10 1 10

Fantastische hotel bereikbaarheid moet duidelijker

sunday 15 may 2022
Fantastische hotel bereikbaarheid moet duidelijker.
Hotel Zwolle
10 1 9

Prima hotel waar we al meerdere keren zijn geweest. We komen zeker terug.

sunday 15 may 2022
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede keuken, prima kamer.
Prima hotel waar we al meerdere keren zijn geweest. We komen zeker terug. Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede keuken, prima kamer.
Hotel Zwolle
10 1 10

Spiegel in kast bij bed en wc bril is wel aan vervanging toe kamer 801

saturday 14 may 2022
Spiegel in kast bij bed en wc bril is wel aan vervanging toe kamer 801.
Hotel Zwolle
10 1 10

Zeer goed hotel

monday 9 may 2022
De kamer was goed, alleen veel herrie van de rijksweg de volgende keer een kamer aan de kant van Ikea.
Zeer goed hotel. De kamer was goed, alleen veel herrie van de rijksweg de volgende keer een kamer aan de kant van Ikea.
Hotel Zwolle
10 1 9

Fijn hotel

monday 9 may 2022
Prettig en verzorgd hotel. Personeel behulpzaam en vriendelijk.
Fijn hotel. Prettig en verzorgd hotel. Personeel behulpzaam en vriendelijk.
Hotel Zwolle
10 1 9

Mooi hotel voor relaxmodus

monday 9 may 2022
Mooi hotel, goed bereikbaar, tegenover Ikea Zwolle. We hebben een heerlijke namiddag, nacht en ochtend gehad in het hotel. Prima kamer met heerlijke bedden , mooie ruime badkamer met bad en inloopdouche. Leuk zitje binnen en stoeltjes op balkon. Gelegenheid om koffie te zetten, flesje water in koelkast…top! We hebben tussendoor gedineerd ( goed) en genoten van ons welkomstdrankje. Na het diner op het balkon gezeten , genieten van de zonsondergang. Het ontbijt is gewoon supergoed en heerlijk! Zwolle is ons favoriete v/d Valk hotel. Het team medewerkers is ook top! Ze verdienen wel een compliment! We komen graag terug!
Mooi hotel voor relaxmodus. Mooi hotel, goed bereikbaar, tegenover Ikea Zwolle. We hebben een heerlijke namiddag, nacht en ochtend gehad in het hotel. Prima kamer met heerlijke bedden , mooie ruime badkamer met bad en inloopdouche. Leuk zitje binnen en stoeltjes op balkon. Gelegenheid om koffie te zetten, flesje water in koelkast…top! We hebben tussendoor gedineerd ( goed) en genoten van ons welkomstdrankje. Na het diner op het balkon gezeten , genieten van de zonsondergang. Het ontbijt is gewoon supergoed en heerlijk! Zwolle is ons favoriete v/d Valk hotel. Het team medewerkers is ook top! Ze verdienen wel een compliment! We komen graag terug!
Hotel Zwolle
10 1 8

Heel goed hotel, luxe die je verwacht

monday 9 may 2022
Alles is top, ook al was dit geen suite de kamer was luxe. Enige minpunten: wcpapier is heel dun en stroef en de wc is heel veel vanbinnen
Heel goed hotel, luxe die je verwacht. Alles is top, ook al was dit geen suite de kamer was luxe. Enige minpunten: wcpapier is heel dun en stroef en de wc is heel veel vanbinnen
Hotel Zwolle
10 1 9

geweldig goed hotel

sunday 8 may 2022
vriendelijk onrvangst, super mooie kamer, ontbijt is zeer gevarieerd en diner was ook geweldig en leuk bedienend personeel. en flexibel
geweldig goed hotel. vriendelijk onrvangst, super mooie kamer, ontbijt is zeer gevarieerd en diner was ook geweldig en leuk bedienend personeel. en flexibel
Hotel Zwolle
10 1 8

Nice, spacious room.

sunday 8 may 2022
Could be anywhere in the world, but very comfortable. Good value.
Nice, spacious room. Could be anywhere in the world, but very comfortable. Good value.
Hotel Zwolle
10 1 9

Heel goed

saturday 7 may 2022
Prima, schoon, ruim, goede ontvangst, fantastisch ontbijt, diner wat minder.
Heel goed. Prima, schoon, ruim, goede ontvangst, fantastisch ontbijt, diner wat minder.
Hotel Zwolle
10 1 8

Hoewel redelijk nieuw best veel slijtage sporen. Ook lampjes die niet meer goed werkte

saturday 7 may 2022
Hoewel redelijk nieuw best veel slijtage sporen. Ook lampjes die niet meer goed werkte .
Hotel Zwolle
10 1 9

Een fantastisch hotel

saturday 7 may 2022
Mooie kamer met mooi uitzicht
Een fantastisch hotel. Mooie kamer met mooi uitzicht
Hotel Zwolle
10 1 9

Een goed hotel

saturday 7 may 2022
We hebben gebruik gemaakt van het voorjaarsarrangement (3 nachten). Één van ons heeft een glutenvrij dieet en we waren blij verrast over de mogelijkheden die er waren op het gebied van eten. De bediening was heel attent, zij stemden af met de keuken wat de mogelijkheden waren. Het viel op de de keuze zeer uitgebreid was. Onze dank gaat dus ook uit naar het personeel in de keuken. Tenslotte: hebben heerlijk gefietst en Zwolle is een bezienswaardige stad.
Een goed hotel. We hebben gebruik gemaakt van het voorjaarsarrangement (3 nachten). Één van ons heeft een glutenvrij dieet en we waren blij verrast over de mogelijkheden die er waren op het gebied van eten. De bediening was heel attent, zij stemden af met de keuken wat de mogelijkheden waren. Het viel op de de keuze zeer uitgebreid was. Onze dank gaat dus ook uit naar het personeel in de keuken. Tenslotte: hebben heerlijk gefietst en Zwolle is een bezienswaardige stad.
Hotel Zwolle
10 1 8

Prima kamer.

wednesday 4 may 2022
De kamer was van alle gemakken voorzien. Goed schoon, wat ik erg belangrijk vind. Het eten in het restaurant (‘s avonds) was lekker, maar wel erg afgepast. Complimenten voor de degene die ons bediende! Het ontbijt was goed, sommige etenswaren waren niet warm (gebakken ei).
Prima kamer. . De kamer was van alle gemakken voorzien. Goed schoon, wat ik erg belangrijk vind. Het eten in het restaurant (‘s avonds) was lekker, maar wel erg afgepast. Complimenten voor de degene die ons bediende! Het ontbijt was goed, sommige etenswaren waren niet warm (gebakken ei).
Hotel Zwolle
10 1 9

Zeer fijn hotel

wednesday 4 may 2022
Prettig verblijf gehad in dit hotel. Mooie ruime kamers en stijlvol aangekleed.
Zeer fijn hotel. Prettig verblijf gehad in dit hotel. Mooie ruime kamers en stijlvol aangekleed.
Hotel Zwolle
10 1 8

Keurig hotel goed verzorgd en vriendelijk personeel

wednesday 4 may 2022
Mooi verzorgd hotel met vriendelijke mensen
Keurig hotel goed verzorgd en vriendelijk personeel. Mooi verzorgd hotel met vriendelijke mensen
Hotel Zwolle
10 1 9

Mooi hotel, fijne kamers en mooi restaurant

tuesday 3 may 2022
Mooi hotel, we hebben het hier prima naar ons zin gehad. Afstand naar bijvoorbeeld Zwolle heel goed te doen. Fijne kamer met voldoende luxe. Misschien een puntje van aandacht, we kregen tijdens het verblijf een mailtje om de schoonmaak de 2e dag over te slaan. Wij hebben dat niet gedaan omdat we niet apart konden kiezen voor alleen een handdoeken wissel. Anders hadden we graag voor de optie gekozen. Goed dat we met z,n allen denken aan het milieu, maar het is nu alles of niets. Voor de rest, prima tevreden.
Mooi hotel, fijne kamers en mooi restaurant. Mooi hotel, we hebben het hier prima naar ons zin gehad. Afstand naar bijvoorbeeld Zwolle heel goed te doen. Fijne kamer met voldoende luxe. Misschien een puntje van aandacht, we kregen tijdens het verblijf een mailtje om de schoonmaak de 2e dag over te slaan. Wij hebben dat niet gedaan omdat we niet apart konden kiezen voor alleen een handdoeken wissel. Anders hadden we graag voor de optie gekozen. Goed dat we met z,n allen denken aan het milieu, maar het is nu alles of niets. Voor de rest, prima tevreden.
Hotel Zwolle
10 1 8

Fijn grote kamer

tuesday 3 may 2022
Kamer oppervlakte en badkamer is groot en ook de kamer faciliteiten. Denk wel aan smaken thee o.a. groene en kamille op de kamer.
Fijn grote kamer. Kamer oppervlakte en badkamer is groot en ook de kamer faciliteiten. Denk wel aan smaken thee o.a. groene en kamille op de kamer.
Eigen beoordeling toevoegen
« vorig 123456789

 

« vorig
123456789