Engels Nederlands Frans Duits

Hotel Zwolle

Bezoek hotel website
Hotel Zwolle Nieuwleusenerdijk 1, 8028PH, Zwolle, The Netherlands https://reviewz.eu/img/templates/f3d128ebbecd9aa5b3fbdfde9b97eb7a.jpg
Hotel Zwolle
10 1 10

Ben heel tevreden.

thursday 20 february 2020
Tevreden heb geen kassabon mee genomen
Ben heel tevreden. . Tevreden heb geen kassabon mee genomen
Hotel Zwolle
10 1 9

Genieten

thursday 20 february 2020
De bediening is vriendelijk, en wij hebben het gezellig gehad.
Genieten. De bediening is vriendelijk, en wij hebben het gezellig gehad.
Hotel Zwolle
10 1 9

Heerlijk eten met goede porties

thursday 20 february 2020
Tournedos waren uitstekend, alhoewel medium wel erg veel leek op raw. De zalm was iets koud van binnen. De dame blanche werd 4 keer geserveerd met koude chocoladesaus waardoor de witte chocola niet open knapte en dat was waar de kids zich het meest op hadden verheugd.
Heerlijk eten met goede porties. Tournedos waren uitstekend, alhoewel medium wel erg veel leek op raw. De zalm was iets koud van binnen. De dame blanche werd 4 keer geserveerd met koude chocoladesaus waardoor de witte chocola niet open knapte en dat was waar de kids zich het meest op hadden verheugd.
Hotel Zwolle
10 1 10

Super fijne bediening

thursday 20 february 2020
De bediening en eten was echt super! Onze dochter van 1.5 jaar was mee.en hebben echt super genoten en jullie voelden alles goed aan! Fijne avond gehad
Super fijne bediening. De bediening en eten was echt super! Onze dochter van 1.5 jaar was mee.en hebben echt super genoten en jullie voelden alles goed aan! Fijne avond gehad
Hotel Zwolle
10 1 7

Heerlijk gegeten

wednesday 19 february 2020
Goed geregeld veel keuze en lekker gegeten
Heerlijk gegeten . Goed geregeld veel keuze en lekker gegeten
Hotel Zwolle
10 1 8

Heerlijk gegeten. Vond het alleen erg rumoerig. Erg uitgebreid buffet. Miste alleen koude vis zoals makreel en of zalm.

wednesday 19 february 2020
Vriendelijk ontvangst. Super aardige bediening. eten was goed. Wat warm moest zijn was ook goed warm en vers!
Heerlijk gegeten. Vond het alleen erg rumoerig. Erg uitgebreid buffet. Miste alleen koude vis zoals makreel en of zalm. . Vriendelijk ontvangst. Super aardige bediening. eten was goed. Wat warm moest zijn was ook goed warm en vers!
Hotel Zwolle
10 1 9

Super nette plek met heerlijk eten.

wednesday 19 february 2020
Behulpzaam personeel. Zeer gevarieerde keuzes. Prachtige sfeervolle inrichting.
Super nette plek met heerlijk eten. Behulpzaam personeel. Zeer gevarieerde keuzes. Prachtige sfeervolle inrichting.
Hotel Zwolle
10 1 8

Helemaal top

tuesday 18 february 2020
gemoedelijke sfeer, bediening was vriendelijk en sociaal.
Helemaal top. gemoedelijke sfeer, bediening was vriendelijk en sociaal.
Hotel Zwolle
10 1 9

Genieten van heerlijk eten

monday 17 february 2020
De kleine broodjes gezond en brie waren erg lekker. Verder was er veel te kiezen uit andere gerechtjes. Echt fantastisch
Genieten van heerlijk eten. De kleine broodjes gezond en brie waren erg lekker. Verder was er veel te kiezen uit andere gerechtjes. Echt fantastisch
Hotel Zwolle
10 1 8

Goed

sunday 16 february 2020
Het eten was voldoende en lekker. Bediening was vriendelijk. Sfeer; vanavond was het erg druk, dan wordt er veel gesproken in een grote ruimte. Zodoende veel geroezemoes wat op den duur irriterend werkt en dan ben je weer blij dat je buiten staat hoewel je eigenlijk nog wel een drankje had willen bestellen. Conclusie; Akoestisch zijn er verbeterpunten te realiseren .
Goed. Het eten was voldoende en lekker. Bediening was vriendelijk. Sfeer; vanavond was het erg druk, dan wordt er veel gesproken in een grote ruimte. Zodoende veel geroezemoes wat op den duur irriterend werkt en dan ben je weer blij dat je buiten staat hoewel je eigenlijk nog wel een drankje had willen bestellen. Conclusie; Akoestisch zijn er verbeterpunten te realiseren .
Hotel Zwolle
10 1 9

Heerlijk genoten

sunday 16 february 2020
Heerlijk gegeten met familie en vrienden. Alles perfect. Zelfs de leesbril....
Heerlijk genoten. Heerlijk gegeten met familie en vrienden. Alles perfect. Zelfs de leesbril....
Hotel Zwolle
10 1 10

Fijne tafel en goed eten

sunday 16 february 2020
Heerlijke ruime tafel. Bediening was zeer vriendelijk. Gezellige omgeving. Ik heb niet zelf betaald dus weet geen tafelnummer of naam medewerkster. Ruime porties. Wij waren met 7( hadden gereserveerd voor 8) en iedereen heeft lekker gegeten.
Fijne tafel en goed eten. Heerlijke ruime tafel. Bediening was zeer vriendelijk. Gezellige omgeving. Ik heb niet zelf betaald dus weet geen tafelnummer of naam medewerkster. Ruime porties. Wij waren met 7( hadden gereserveerd voor 8) en iedereen heeft lekker gegeten.
Hotel Zwolle
10 1 8

Prijs mag wel wat lager

sunday 16 february 2020
Prijs mag wel wat lager.
Hotel Zwolle
10 1 7

Prima avond

sunday 16 february 2020
Prima avond.
Hotel Zwolle
10 1 8

Prima restaurant voor een makkelijke lunch

saturday 15 february 2020
Algehele indruk was prima, alles goed verzorgd en georganiseerd. Eten was goed en aardig in verhouding tot de prijs. Tafelheer had een wat irritante wijze van communiceren maar dat is persoonlijk.
Prima restaurant voor een makkelijke lunch. Algehele indruk was prima, alles goed verzorgd en georganiseerd. Eten was goed en aardig in verhouding tot de prijs. Tafelheer had een wat irritante wijze van communiceren maar dat is persoonlijk.
Hotel Zwolle
10 1 7

Onduidelijk welke ingrediënten

friday 14 february 2020
Prima ontvangst en bediening. Ook het eten was lekker. Echter was niet altijd duidelijk wat wat was. Zo stond er er bijv. 3 soorten broodjes. Maar er stond niet bij wat er tussen zat. Was een beetje gokken. Ook bij andere gerechten stonden geen bordjes. Moeilijk vlees en vis te onderscheiden. Maar de kwaliteit was prima.
Onduidelijk welke ingrediënten . Prima ontvangst en bediening. Ook het eten was lekker. Echter was niet altijd duidelijk wat wat was. Zo stond er er bijv. 3 soorten broodjes. Maar er stond niet bij wat er tussen zat. Was een beetje gokken. Ook bij andere gerechten stonden geen bordjes. Moeilijk vlees en vis te onderscheiden. Maar de kwaliteit was prima.
Hotel Zwolle
10 1 9

Lekker gegeten in een mooi restaurant!

wednesday 12 february 2020
Geitenkaas salade en ossenhaas saté waren super lekker.
Lekker gegeten in een mooi restaurant! . Geitenkaas salade en ossenhaas saté waren super lekker.
Hotel Zwolle
10 1 9

Super vriendelijk allemaal

tuesday 11 february 2020
Erg goed. Voor herhaling vatbaar.
Super vriendelijk allemaal. Erg goed. Voor herhaling vatbaar.
Hotel Zwolle
10 1 8

Stoelen zitten heerlijk, sfeer is goed, acoustic kan nog beter,eten smaakvol geserveerd. Witlof wat bitter, vegaburger niet zo lekker maar dit kan persoonlijk zijn

sunday 9 february 2020
Bediening correct!
Stoelen zitten heerlijk, sfeer is goed, acoustic kan nog beter,eten smaakvol geserveerd. Witlof wat bitter, vegaburger niet zo lekker maar dit kan persoonlijk zijn. Bediening correct!
Hotel Zwolle
10 1 7

Lekker geluncht

saturday 8 february 2020
Goede prijs/kwaliteit. Alleen veel ‘fouten’ vanuit de bediening. Had geitenkaassalade besteld en kreeg eerst geitenkaastosti. Toen we nog wat drinken op het eind namen, vergaten ze van 1 van de mensen in ons gezelschap de thee. Moesten we echt zelf voor achteraan.
Lekker geluncht. Goede prijs/kwaliteit. Alleen veel ‘fouten’ vanuit de bediening. Had geitenkaassalade besteld en kreeg eerst geitenkaastosti. Toen we nog wat drinken op het eind namen, vergaten ze van 1 van de mensen in ons gezelschap de thee. Moesten we echt zelf voor achteraan.
Eigen beoordeling toevoegen
« vorig 123456789

 

« vorig
123456789