Engels Nederlands Frans Duits

Hotel Zwolle

Bezoek website
Hotel Zwolle Nieuwleusenerdijk 1, 8028PH, Zwolle, The Netherlands https://reviewz.eu/img/templates/f3d128ebbecd9aa5b3fbdfde9b97eb7a.jpg
Hotel Zwolle
10 1 7

Verbetering mogelijk

thursday 11 july 2024
De bediening was redelijk, het was wat nonchalant, maar vriendelijk. In het restaurant waren ongelooflijk veel vliegen, die moeten we van ons eten af wuiven. Vreselijk vervelend! Het eten zelf was heerlijk, vooral het dessert wereldklasse. Het kind kon tussendoor kleuren, erg prettig. Ruca was niet passend in een kinder pasta.
Verbetering mogelijk . De bediening was redelijk, het was wat nonchalant, maar vriendelijk. In het restaurant waren ongelooflijk veel vliegen, die moeten we van ons eten af wuiven. Vreselijk vervelend! Het eten zelf was heerlijk, vooral het dessert wereldklasse. Het kind kon tussendoor kleuren, erg prettig. Ruca was niet passend in een kinder pasta.
Hotel Zwolle
10 1 9

Genieten in een luxe restaurant

thursday 11 july 2024
De zeebaars was uitmuntend. Smeuiig en een heerlijke smaak. De entrecote was een beetje te rood. De snitzel was goed op smaak en voorzien van veel garnituur. Het brood vooraf was vers en goed gevuld met hele granen. Het ijs was voortreffelijk.
Genieten in een luxe restaurant. De zeebaars was uitmuntend. Smeuiig en een heerlijke smaak. De entrecote was een beetje te rood. De snitzel was goed op smaak en voorzien van veel garnituur. Het brood vooraf was vers en goed gevuld met hele granen. Het ijs was voortreffelijk.
Hotel Zwolle
10 1 9

Genoten van assortiment,sfeer

tuesday 9 july 2024
Alles was helemaal top.
Genoten van assortiment,sfeer. Alles was helemaal top.
Hotel Zwolle
10 1 10

Sfeervol restaurant, goede kwaliteit eten en een prima variëteit. Vriendelijk personeel en een prima bediening!

monday 8 july 2024
Sfeervol restaurant, goede kwaliteit eten en een prima variëteit. Vriendelijk personeel en een prima en bovenal gezellige bediening! Gewoon zo doorgaan! Wij komen graag nog eens terug. Het hotel en de kamer waren eveneens van uitstekende aard.
Sfeervol restaurant, goede kwaliteit eten en een prima variëteit. Vriendelijk personeel en een prima bediening! Sfeervol restaurant, goede kwaliteit eten en een prima variëteit. Vriendelijk personeel en een prima en bovenal gezellige bediening! Gewoon zo doorgaan! Wij komen graag nog eens terug. Het hotel en de kamer waren eveneens van uitstekende aard.
Hotel Zwolle
10 1 8

Aangename avond doorgebracht, goede service

sunday 7 july 2024
Eten bij Vandervalk is steeds een plezier! Doe zo voort!
Aangename avond doorgebracht, goede service. Eten bij Vandervalk is steeds een plezier! Doe zo voort!
Hotel Zwolle
10 1 8

Heerlijk: ontbijten en bijpraten

sunday 7 july 2024
We hebben ontbeten.Doen we vaker als collegae om bij te praten. Dus geen bediening maar het personeel wat er rond liep was uiterst vriendelijk
Heerlijk: ontbijten en bijpraten . We hebben ontbeten.Doen we vaker als collegae om bij te praten. Dus geen bediening maar het personeel wat er rond liep was uiterst vriendelijk
Hotel Zwolle
10 1 10

Top avond gehad

saturday 6 july 2024
Ik was jarig, en had in de reservering gezet dat we wat te vieren hadden, wat schets onze verbazing, kwamen ze met het dessert, met een schaal met vuurfontein, en heerlijke chocolaatjes, chocomousse, wat een verrassing.
Top avond gehad. Ik was jarig, en had in de reservering gezet dat we wat te vieren hadden, wat schets onze verbazing, kwamen ze met het dessert, met een schaal met vuurfontein, en heerlijke chocolaatjes, chocomousse, wat een verrassing.
Hotel Zwolle
10 1 9

Lunchbuffetfans

thursday 4 july 2024
Komen met 3 of 4 personen van meer als 100 km afstand omdat wij genieten van de aangeboden gerechten en de vriendelijke bediening. Meer ijs is een wens.
Lunchbuffetfans. Komen met 3 of 4 personen van meer als 100 km afstand omdat wij genieten van de aangeboden gerechten en de vriendelijke bediening. Meer ijs is een wens.
Hotel Zwolle
10 1 8

Goed genoten van prima eten

tuesday 2 july 2024
Ik had uitsmijter carpaccio was erg lekker
Goed genoten van prima eten. Ik had uitsmijter carpaccio was erg lekker
Hotel Zwolle
10 1 8

Prima voor elkaar

tuesday 2 july 2024
Alles was prima goede kwaliteit van eten smaakte heel lekker allemaal veel keuze
Prima voor elkaar . Alles was prima goede kwaliteit van eten smaakte heel lekker allemaal veel keuze
Hotel Zwolle
10 1 7

Mooie ambiance!

monday 1 july 2024
Het voorgerecht Rouleau van kip was lekker en verrassend. Het hoofdgerecht, de kabeljauw en de kalfssteak waren ietwat flauw van smaak en er waren weinig bijgerechten op het bord. Het Oreo dessert was uitmuntend en verrassend lekker.
Mooie ambiance! Het voorgerecht Rouleau van kip was lekker en verrassend. Het hoofdgerecht, de kabeljauw en de kalfssteak waren ietwat flauw van smaak en er waren weinig bijgerechten op het bord. Het Oreo dessert was uitmuntend en verrassend lekker.
Hotel Zwolle
10 1 9

Beste service ooit ervaren

monday 1 july 2024
Beste service ooit ervaren.
Hotel Zwolle
10 1 9

Heerlijk gegeten in het restaurant

monday 1 july 2024
Wij werden in her begin door een jongere dame geholpen echt super mega vriendelijk en met een lolletje tussen door helaas was haar dienst klaar halverwege en toen werd er eigenlijk niet meer zo snel naar ons om gekeken dat was erg jammer maar buiten dat was het eten en de cocktails heerlijk
Heerlijk gegeten in het restaurant . Wij werden in her begin door een jongere dame geholpen echt super mega vriendelijk en met een lolletje tussen door helaas was haar dienst klaar halverwege en toen werd er eigenlijk niet meer zo snel naar ons om gekeken dat was erg jammer maar buiten dat was het eten en de cocktails heerlijk
Hotel Zwolle
10 1 9

Gewoon genieten

monday 24 june 2024
Ter gelegenheid van onze trouwdag genoten van het ontbijt met onze dochters
Gewoon genieten. Ter gelegenheid van onze trouwdag genoten van het ontbijt met onze dochters
Hotel Zwolle
10 1 8

Het was super

friday 21 june 2024
We vonden alles erg lekker
Het was super . We vonden alles erg lekker
Hotel Zwolle
10 1 9

Always a great experience!

thursday 20 june 2024
Stijn was my server and was always attentive of my table and always with a bright smile!
Always a great experience! . Stijn was my server and was always attentive of my table and always with a bright smile!
Hotel Zwolle
10 1 9

Genieten

tuesday 18 june 2024
Het zag er fantastisch uit en het was heel erg lekker
Genieten. Het zag er fantastisch uit en het was heel erg lekker
Hotel Zwolle
10 1 9

Uitgebreid ontbeten

tuesday 18 june 2024
Uitgebreid ontbeten.
Hotel Zwolle
10 1 9

Heerlijk gegeten

thursday 13 june 2024
Alle gerechten die we gehad hebben waren heerlijk. Leuke bediening, hadden de tijd voor een praatje.Minpuntje, de grote groepen die allen gelijk naar het buffet gaan. Verder heerlijk genoten
Heerlijk gegeten. Alle gerechten die we gehad hebben waren heerlijk. Leuke bediening, hadden de tijd voor een praatje.Minpuntje, de grote groepen die allen gelijk naar het buffet gaan. Verder heerlijk genoten
Hotel Zwolle
10 1 9

Kan beter

tuesday 11 june 2024
Gerechten zijn prima. Het is wel massaal
Kan beter. Gerechten zijn prima. Het is wel massaal
Eigen beoordeling toevoegen
« vorig 123456789

 

« vorig
123456789